Lastni navijači so mu zlomili prst

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaša francoskega drugoligaša Lensa Benjamina Bourigeauda so v soboto pred nočnim klubom napadli lastni navijači, ki se ne strinjajo s prodajo napadalca Baptista Guillaumeja, v napadu pa je vezist utrpel zlom prsta, zaradi katerega mora na operacijo.
Oglej si celoten članek

Antoine Kombouare, trener Lensa, je razložil, da je 21-letnik zlom utrpel, ko so ga pred nočnim klubom v soboto v mestu Arras napadli navijači kluba, teh je bilo šest. Navijači se ne strinjajo s prodajo belgijskega napadalca Baptista Guillaumeja, ki je Lens zamenjal z Lillom, velikim lokalnim tekmecem, Benjamin Bourigeaud pa se je v sporu potegnil za nekdanjega soigralca.

Bourigeaud je na koncu potegnil krajši konec. Z zlomljenim prstom mora na operacijo, ni pa se še odločil, ali bo šesterico kazensko ovadil. Na družbenem omrežju Twitter je sicer zapisal: "Vse je v redu, ne skrbite, kmalu bom nazaj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.