Lastnik Caterhama grozi z odhodom

Foto: EPA
Foto: EPA
Bogati malezijski poslovnež Tony Fernandez je zagrozil, da bo moštvo zapustilo karavano Formule 1, če se rezultati drastično ne izboljšajo.
Oglej si celoten članek

Pet let že moštvo Caterhama sodeluje v karavani Formule 1, a v vsem tem času ekipa na dirkah ni osvojila še niti ene same točke. Mukotrpen boj za predzadnje mesto v konstruktorskem seštevku pa je ko kaže že pošteno načel potrpljenje lasntika Tonyja Frenandeza.

Malezijski poslovnež, ki ima v lasti tudi nogometni klub Queens Park Rangers in letalsko družbo AirAsia, je napovedal svoje slovo od Formule 1 v kolikor se stanje ekipe klamu drastično ne izoljša.

"Če bomo v ozadju, mislim da ne bomo več nadaljevali. Po petih letih brez osvojene točke vsakemu zmanjka potrpljenja in tudi denarja," je bil direkten Fernandez, ki je tudi dejal, da je formula 1 v primerjavi z nogometom precej bolj nezanimiva, predraga in ponuja premalo možnosti za presenečenja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.