Lastnik Steaue v težavah

Foto: Žurnal24 Gigi Becali se je znova znašel v težavah.
Kontraverzni lastnik romunskega nogometnega kluba Steaue iz Bukarešte Gigi Becali v medijih znova dviga prah. Tokrat se je znašel v zaporu zaradi fizičnega napada in ugrabitve.
Oglej si celoten članek

Lastnik in predsednik romunskega nogometnega velikana Steaue iz Bukarešte Gigi Becali se je znašel v priporu ter pod policijsko preiskavo, da naj bi skupaj z varnostniki napadel in ugrabil tri moške, ki naj bi pred časom ukradli njegovega mercedesa in ga izsiljevali. Becali se zagovarja, da so obtožbe privlečene za lase, saj mu je omenjena trojica ukradla osebni avto v vrednosti 120 tisoč evrov in ga nato izsiljevala za denar v zameno za mercedesa. A je policija priprla Becalija s sumom, da naj bi s pomočjo varnostnikov v noči s 26. na 27. januar napadel omenjene moške, jim grozil z orožjem ter jih proti njihovi volji odpeljal v neko vas v okolici romunskega glavnega mesta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.