Lavrič dobil nesprejemljivo ponudbo

Foto: Žurnal24 Takole so ga soigralci nosili na ramenih, a klub mu je obrnil hrbet. (Foto: Reut
Junak letošnjega avstrijskega pokalnega zmagoslavja Sturma, slovenski nogometaš Klemen Lavrič, zapušča vrste avstrijskega kluba, saj so mu ponudili nesprejemljivo ponudbo za podaljšanje pogodbe.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometaš Klemen Lavrič ni več član avstrijskega prvoligaša Sturma iz Gradca. Lavriču se je v petek iztekla pogodba, novo ponudbo, ki mu jo je že pred mesecem dni ponudil klub, pa je Lavrič ocenil kot nesprejemljivo. "Mislim, da je z moje strani ponudba nesprejemljiva in da to ne bo šlo," je 28-letnega slovenskega nogometaša povzela avstrijska tiskovna agencija APA. Slovenski napadalec je potrdil, da zapušča klub z avstrijske Štajerske, lahko pa si predstavlja, da bi zaigral za katerega od drugih avstrijskih klubov.

Lavrič se je v Gradec preselil pred letom dni in za Sturm odigral 35 tekem. V državnem prvenstvu je dosegel osem golov, v pokalu pa štiri, tudi odločilnega v finalu pokala 16. maja v Celovcu, ko so nogometaši Sturma z 1:0 (0:0) pred 28 tisoč gledalci premagali Wiener Neustadt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.