Lazio presenetil Juventus in osvojil peto lovoriko

Foto: Epa lazio juventus
Nogometaši rimskega Lazia so zmagovalci italijanskega superpokala.
Oglej si celoten članek

V Rijadu v Savdski Arabiji so Rimljani s 3:1 (1:1) premagali prvaka Juventus, superpokal pa so osvojili petič v zgodovini. Leta 2017 so v njem že premagali Juventus, z osmimi naslovi najuspešnejši klub tega tekmovanja.

Lazio, ki je tudi edini klub, ki je letos "staro damo" premagal v italijanskem prvenstvu, je v vodstvo v 16. minuti popeljal Luis Alberto, pred odhodom na odmor je izenačil Paulo Dybala.

Senad Lulić je v 73. minuti dosegel drugi gol za Rimljane, končni izid je v sodnikovem podaljšku, ko so Torinčani ostali brez izključenega Rodriga Betancurja, s prostega strela postavil Danilo Cataldi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.