Laziu remi, Dinamu poraz

Foto: Žurnal24 Werder Bremen v Zagrebu čaka napet "drugi polčas".
V sredo so bile odigrane preostale tekme tretjega kola kvalifikacij za ligo prvakov. Dinamo iz Bukarešte je v gosteh remiziral z Laziem (1 : 1), Slavia iz Prage pa je z 1 : 0 presenetila domači Ajax.
Oglej si celoten članek

Nekatere ekipe še niso začele z državnim prvenstvom, zato njihova igralska forma razumljivo še ni na najvišji ravni in tako je prišlo do nekaterih presenečenj. Lazio je na primer pred domačimi gledalci proti Dinamu iz Bukarešte iztržil le remi. Prvi so mrežo zatresli gostje, in sicer v 22. minuti prek Danciulescuja. V 53. minuti so imeli italjianski nogometaši priložnost, da z najstrožje kazni izenačijo, a jo je Rocchi zapravil. Da bo Lazio na povratno tekmo odšel z vsemi možnostmi napredovanja, je v 53. minuti poskrbel Mutarelli. Igro je zaznamovala grobost na obeh straneh. Italijani so si prislužilil dva, Romuni pa en rdeči karton.

Rangers boljši od Crvene zvezde

Tudi v Glasgowu ni bili nič manj krvavo. Beograjska Crvena zvezda je v gosteh doživela minimalen poraz 0 : 1, tekma pa je minila v vse prej kot prijateljskem vzdušju, saj je beograjska ekipa prejela kar sedem rumenih kartonov. Uefa je temu primerno že posredovala in klub kaznovala s 3200 evri kazni.


Dinamo zapravil lepo priložnost

Zagrebški Dinamo, ki je v drugem krogu kvalifikacij izločil edinega slovenskega kandidata za elitno evropsko klubsko tekmovanje NK Domžale, je zapravil lepo priložnost proti Werderju iz Bremna. V zadnji minuti prvega dela je Boško Balaban dosegel prvi zadetek na tekmi, a je vodstvo trajalo le minuto, saj je v 46. minuti izenačil Almeida. Pet minut pred koncem je zagrebško usodo zapečatil Jensem. Zagrebčani so si kljub porazu pred povratno tekmo priigrali aktiven rezultat. Se jim bo po nekajletni suši uspelo uvrstiti v ligo prvakov?


 


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.