Lazović ne sme igrati za Olimpijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Srbski napadalec Ljubljančanom ne bo mogel pomagati do naslova prvaka.
Oglej si celoten članek

Izkušeni golgeter Danko Lazović je bil pred začetkom spomladanskega dela prvenstva najavljen kot velika okrepitev Olimpije, toda Srb v letošnji sezoni ne bo zaigral za Ljubljančane.

Fifa je namreč v slovensko prestolnico sporočila, da njena komisija za status igralcev ne bo dovolila Lazovićevega igranja za Olimpijo v letošnji sezoni, ampak šele od začetka naslednje. 

Gre za administracijske zaplete glede prenosa registracije iz Lazovićevega nekdanjega kluba Beijing BG v Olimpijo.

Predsednik "zmajev" Milan Mandarić je za Ekipo SN potrdil, da Fifa ni prisluhnila ljubljanskim argumentom in da gre za "boleč udarec, ki pa jih ne bo ustavil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.