Le dve slovenski športnici na zaključku iger v Pekingu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zaključne slovesnosti ZOI v Pekingu se bosta udeležili tekačici na smučeh Anita Klemenčič in Neža Žerjav.
Oglej si celoten članek

Nosilka slovenske zastave na zaključku zimskih olimpijskih iger v Pekingu bo tekačica na smučeh Anita Klemenčič. Poleg nje bo na slovesnosti 20. februarja izmed slovenskih športnikov le še ena tekačica Neža Žerjav. Preostali bodo takrat že doma ali na poti proti domovini, so sporočili iz slovenske olimpijske reprezentance.

Poleg obeh športnic bo na zaključni slovesnosti 24. zimskih olimpijskih iger še nekaj članov vodstva slovenske reprezentance, ki bodo takrat še v olimpijski vasi.

Olimpijske igre so se v Pekingu začele 4. februarja, ko sta slovensko zastavo na otvoritveni slovesnosti nosila smučarka Ilka Štuhec in deskar Rok Marguč. Med okoli 3000 športniki iz 91 držav je bilo sicer Slovencev 42.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.