Le en pretep na stranišču

Foto: EPA
Foto: EPA
Mariborski navijači so v torek zvečer še enkrat več pokazali, kako se navija za svoje moštvo. Tekma je minila brez večjega incidenta, z izjemo pretepa med dvema vročekrvnima navijačema.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Maribora so ubranili kapital gola v gosteh s prve tekme in v peklu Ljudskega vrta pred 12.000 glasnimi navijači zdržali proti Apoelu za napredovanje v play-off Lige prvakov (0:0). S tem so si zagotovili še najmanj osem evropskih tekem, navijači pa bodo lahko evropski Ljudski vrt obiskovali najmanj do konca leta.

Tudi zato je tekma na tribunah minila v športnem navijanju, policisti pa niso imeli veliko dela.
Med tekmo je policija sicer obravnavala pretep med dvema domačinoma, ki sta se  stepla  v toaletnih prostorih med polčasom, sam pretep pa ni neposredno povezan  z nogometno tekmo. V pretepu je 31-letni oškodovanec utrpel lahke telesne poškodbe, zato bodo policisti osumljenca kazensko ovadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.