Le ena slovenska zmaga

Foto: Epa V Budimpešti po vsakem dvoboju pazljivo razkužijo podlago.
Foto: Epa V Budimpešti po vsakem dvoboju pazljivo razkužijo podlago.
Slovenski judoisti ne morejo biti zadovoljni z uvodnim dnem grand slama v Budimpešti.
Oglej si celoten članek

Med tremi nastopajočimi Slovenci si je zmago priboril le nekdanji evropski prvak Adrian Gomboc, a tudi on se je poslovil po drugem nastopu.

Petindvajsetletni Prekmurec, ki trenira v Ljubljani, je najprej ugnal Japonca Shigekija Nakamuro, ki nastopa za Kosovo, za napredovanje pa je zadostoval vazari. V drugi borbi ga je po podaljšku ugnal Belgijec Kenneth van Gansbeke.

Za 24-letnega Davida Štarkla je bil v uvodnem krogu usoden 20-letni Turek Mihrac Akkus.

Zahrbtna bolezen Rutinski pregled se je za Slovenko sprevrgel v nočno moro

V ženski konkurenci se je v kategoriji do 57 kg predstavila Kaja Kajzer. Dvajsetletno Ljubljančanko je po dveh minutah in 45 sekundah podaljška izločila izkušena 28-letna Nizozemka Sanne Verhagen, v preteklosti že nosilka kolajne s svetovnega prvenstva.

Tekmovanje v metropoli ob Donavi bo trajalo do nedelje, že v soboto pa se bo predstavila tudi olimpijska prvakinja Tina Trstenjak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.