Le ena točka odločila v Novem mestu

Foto: Krka/Drago Perko/kosarka.si Krka
Košarkarji Krke so v 6. krogu lige Aba izgubili z Zadrom s 77:78 (22:17, 31:36, 56:62).
Oglej si celoten članek

Krka je doživela prvi domači poraz v ligi Aba. Po napeti končnici je morala priznati premoč Zadru, ki je po menjavi trenerja - Aleša Pipana je nasledil Ante Nazor - vknjižil drugo zaporedno zmago.

Novomeščani so slabo odigrali drugo četrtino, v kateri so dosegli le dva koša iz igre oziroma skupno devet točk, ter zaključek srečanja. V zadnjih minutah so zgrešili štiri ključne proste mete, slabo pa so se odzvali tudi ob priložnost za zmago, ki jim jo je ponudil Domen Bratož s trojko 24 sekund pred koncem in nato kar Zadar sam, ki je pri prednosti točke zapravil zadnji napad.

Luka Lapornik se je prehitro odločil za met za tri točke, v skoku v napadu pa je imela Krka še popravni izpit, ki pa ga tudi ni zaključila s košem; Dino Cinac je s strani poskusil za tri točke.

Novomeščani, ki so v šestih tekmah zbrali dve zmagi in štiri poraze, bodo v sedmem krogu gostovali pri FMP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.