Le kaj je mislil Hamilton?

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Aktualni svetovni prvak v formuli 1 se je razvedril na prav poseben način.
Oglej si celoten članek

Britancu Lewisu Hamiltonu v skupnem seštevku SP za ovratnik diha moštveni kolega pri Mercedesu Nico Rosberg, aktualni svetovni prvak pa je nekaj sprostitve našel blizu Ciudad de Méxica.

Tam je namreč zatočišče za divje živali po imenu Black Jaguar White Tiger Foundation (BJWTF), katere pokrovitelj je tudi Hamilton. Fundacija skrbi za 200 divjih mačk (gre za pume, leve, leoparde, tigre ...), ki so bile odkupljene iz različnih cirkusov ali manjših živalskih vrtov po ZDA in Mehiki.

Hamilton se je ob obisku zavetišča v družbi direktorja fundacije Eduarda Seria poigral z odraslo tigrico, jo presenetil od zadaj in poskrbel za smeh med prisotnimi. Vse skupaj je seveda romalo na družbena omrežja.

Številne kritike

Da BJWTF ne žanje le pohval, pa so poskrbeli v številnih organizacijah za zaščito pravic živali. Zavetišče nima certifikata Globalne federacije živalskih zavetišč (GFAS), mnogi opozarjajo, da je varnost na katastrofalnem nivoju. Posebej jih moti, da neizurjeni obiskovalci lahko zakorakajo prav med odrasle mačke.

A Serio ima dober razlog, da so stvari takšne kot so. Pod svoje okrilje je namreč dobil številne holivudske in športne zvezdnike, ki fotografije in videe iz njegovega zavetišča z veseljem delijo s svojimi oboževalci. V BJWTF so se tako že zvrstili Paris Hilton, Kaley Cuoco, Lewis Black, The Backstreet Boys in seveda - družina Kardashian.

Tudi vi se lahko odpravite na slikanje v BJWTF. A za to morate podpisati pogodbo in na mesec odšteti 1000 ameriških dolarjev na račun zavetišča.

xxx

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.