Le Olimpija med jadransko dvanajsterico

Foto: Union Olimpija/Aleš Fevžer
Foto: Union Olimpija/Aleš Fevžer
Skupščina regionalne košarkarske lige Aba je odločila, da bo v prihodnji sezoni igralo le 12 namesto dosedanjih 14 klubov.
Oglej si celoten članek

Odločitev skupščine pomeni, da bosta Srbija in Hrvaška imeli v Ligi ABA po tri predstavnike, Slovenija, Bosna in Hercegovina, Črna gora in Makedonija pa po enega.

Dve mesti bosta pripadli še kluboma iz držav, ki sta v sezoni 2016/17 imeli najboljše koeficiente, torej Srbiji in Črni gori.

Zaenkrat je znano, da bodo v sezoni 2017/18 v regionalni ligi igrali Cedevita, Zadar, Cibona, Union Olimpija, Budućnost, MZT, Mornar in Igokea, preostali štirje bodo določeni glede na uvrstitve v ligah. V primerjavi s prejšnjo sezono ne bo Krke in Karpoša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.