LeBron bi se vrnil v Cleveland

Foto: Žurnal24 Bila bi velika zgodba, pravi James, če bi se nekega dne vrnil v Cleveland. (Foto
"Bi, to bi bila velika zgodba," na vprašanje, ali bi se čez nekaj let vrnil v Cleveland Cavaliers, odgovori LeBron James. A težko, če bo lastnik ostal Dan Gilbert: "Mislim, da mu ni bilo nikoli mar zame."
Oglej si celoten članek
Če bi nekega dne dobil priložnost, da se vrne h Cavaliersom, bi jo izkoristil? "Bi, to bi bila velika zgodba," pravi.

"Osebno jamčim, da bo Cleveland prej osvojil svoj prvi naslov v ligi NBA kot pa samooklicani kralj LeBron," je na dan prestopa LeBrona Jamesa iz Cleveland Cavaliersov v Miami Heate dejal užaljeni lastnik moštva iz Ohia, Dan Gilbert. Ob tem ga je označil za narcisoidnega. Čeprav je od tega minilo že mesec in pol, se napetosti med lastnikom in košarkarjem še niso umirile. Še več: James je v pogovoru za revijo GQ ta teden dejal: "Mislim, da mu ni bilo nikoli mar zame. Mama mi je vedno govorila, da človeka spoznaš šele v težkem položaju, da takrat spoznaš njegov pravi značaj. Zdaj sem spoznal njegov značaj."

Cavaliers bodo imeli v novi sezoni drese v novih barvah. Vse, samo da bi pozabili LeBrona Jamesa.

Na obtožbe, da v končnici zadnje sezone za Cavaliers ni več igral na polno, pravi: "Vsak večer dam na igrišču od sebe vse, kar lahko. Če ne dam sto odstotkov, kritiziram sam sebe. Motivacije mi nikoli ne zmanjka."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.