LeBron dobil še enega zvezdniškega pomagača

Foto: Profimedia dwight howard
Eden najboljših obrambnih košarkarjev na svetu Dwight Howard bo kariero nadaljeval pri Los Angeles Lakers.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkar Dwight Howard je z moštvom Los Angeles Lakers podpisal enoletno pogodbo, potem ko je prekinil sodelovanje z Memphis Grizzlies, poročajo ameriški mediji.

Triintridesetletni Howard, ki ima za seboj 15 sezon igranja v najmočnejši košarkarski ligi NBA, je bil v lanski sezoni član Washington Wizards. Zaradi poškodbe je sicer zaigral le na devetih tekmah.

Letos poleti je prestopil v Memphis, zdaj pa naj bi drugič v karieri, po sezoni 2012/13, zaigral v dresu jezernikov. Z njimi je po poročanju spletnega portala ESPN podpisal pogodbo, ki jo lahko v primeru Howardovega neprimernega vedenja in pristopa brez odškodnine prekinejo.

Ekipa Los Angeles Lakers na čelu s superzvezdnikom Lebronom Jamesom je namreč po poškodbi centra DeMarcusa Cousinsa, ki bi zaradi raztrgane križne vezi levega kolena lahko izpustil celotno prihodnjo sezono, morala najti menjavo zanj.

Foto: Profimedia Dwight Howard Atlanta Hawks

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.