"LeBron, izberi milijone in Mavs"

Foto: Žurnal24 Na spletu so LeBrona Jamesa že oblekli v dres Mavaricksov s številko 6.
New York Knicks, New Jersey Nets, Chicago Bulls, Detroit Pistons, Miami Heat. To so najverjetnejše destinacije LeBrona Jamesa. Zdaj so glas povzdignili navijači Dallas Mavericksov. Vabijo ga v Teksas.
Oglej si celoten članek
Navijači Mavsov niso edini, ki prek spleta pritiskajo na LeBrona Jamesa. Na strani lebrontodabulls.com ga pozivajo, da postane Bik.
A ti ne mislijo resno.

Na spletu se je pojavila stran lebronthemavs.com, kjer navijači Dallas Mavericksov pritiskajo na samega Jamesa, da se, ko bo poleti prost igralec, odloči za smer – Teksas. Zapisali so šest razlogov, zakaj bi bilo to dobro za klub in LeBrona, ki še oboji nimajo šampionskih prstanov. Kot prvo poudarjajo, da sta Jason Kidd in Dirk Nowitzki prava soigralca za naslov prvaka. "Kidd je soigralec, ki si ga želi vsak in ki je zmožen ekipo povesti do finala. LeBron, saj že veš, kako lepo je igrati z njim, saj sta skupaj že dosegla zlato kolajno," so zapisali v prvem razlogu. V drugem poudarjajo, koliko milijonov ima lastnik moštva Mark Cuban. "Frajerji, ki bi bili radi milijarderji, naj igrajo za milijarderje. Rad služiš milijone in spoštuješ frajerje, ki jih imajo. Ugani, kaj ima Mark Cuban?" Nadalje pišejo o nižjih davkih v Teksasu, pa o tem, da je navijač nogometnih Dallas Cawboysov, pa kako zelo je užival na letošnji All-Star tekmi v Dallasu.

Tretja tekma finala Vzhoda med Celtics in Magic bo v noči na nedeljo, tretja finala Zahoda med Suns in Lakers pa v noči na ponedeljek.

V zadnjih dveh razlogih za izbiro Dallasa pa se obračajo na preostale klube, ki si želijo Kralja Jamesa, češ da nimajo toliko denarja in pravih možnosti, da bi takoj postali prvaki. "Po Clevelandu spuščaš prdce že celo večnost, pa ste bili le enkrat v finalu. New York? Mi poznamo recept za naslov prvaka in ta ne vključuje Danila Gallinarija in Wilsona Chandlerja, ki bi bila tam tvoja ključna soigralca. Chicago? Drugi najbolj plačan soigralec bi bil košarkar, ki je neprestano poškodovan. New Jersey? Postavljanje moštva na noge je sicer zabavno, a potem raje poučuj mlade igrati košarko. Miami? D Wade te ima sicer zelo rad, a še raje ima žogo v svojih rokah." Ga bodo prepričali? "Upam, da imaš rad prstane, LeBron … upam, da jih imaš rad veliko," zaključujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.