LeBron James ni več član Cleveland Cavaliers

Foto: Twitter LeBron James
Njegova nova pogodba je vredna 154 milijonov dolarjev.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših košarkarjev na svetu LeBron James je podpisal štiriletno pogodbo z Los Angeles Lakers. S tem so se končala večmesečna ugibanja, kjer bo zvezdnik nadaljeval kariero. Pogodba je vredna 154 milijonov dolarjev.

James, ki je igral v zadnjih osmih finalih lige NBA, se je za odhod iz Clevelanda odločil zaradi ponavljajočih porazov v finalih in nemoči proti ekipam iz zahoda. Cleveland je izgubil tri od zadnjih štirih final proti Golden State Warriors oziroma leta 2015.

James ima v Los Angelesu hišo in podjetje, njegova želja pa je, da bi Lakers znova postal velik in pomemben klub v ligi NBA.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.