LeBron James s svojo izjavo razžalostil svet košarke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Poveljnik Jezernikov je priznal, da pri svojih 37 letih ter številnih poškodbah nikoli več ne bo na najvišjem nivoju.
Oglej si celoten članek

Nihče ne more ubežati letom. Niti "Kralj" košarke, LeBron James. Slednji se je namreč po skoraj mesecu in pol celjenja poškodbe ponovno vrnil na igrišča, toda šokiral navijače z izjavo, da ni več isti košarkar, kot je nekdaj bil.

"Hitel sem, da se po poškodbi čim hitreje vrnem. Lahko ste videli, da sem ure in ure treniral ter delal na svoji rehabilitaciji. Več časa sem preživel v telovadnici, kot pa v postelji. Poslednjih šest tednov sem počel zgolj to," je povedal košarkar, ki je zakorakal v 37. leto življenja, nato pa udaril:

"Vem, da se nikoli več ne bom vrnil na svojih 100 %. To je nemogoče. Nikoli več ne bom 100-odstotno pripravljen," je bil iskren James, ki je resno zaskrbel vse svoje navijače ter privržence Jezernikov iz Los Angelesa.

Lakers sicer letos veljajo za enega glavnih favoritov za nov naslov prvaka, a so njihovo sezono močno zaznamovale poškodbe najboljših igralcev, zaradi katerih Lakers zasedajo komaj 5. mesto, katero si delijo z Dallas Mavericks našega Luke Dončića, z razmerjem zmag in porazov 36-27.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.