LeBron jo je zasačil pri dejanju

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Navijačica Golden State Warriors si je izbrala sila neprimeren trenutek za norčevanje iz zvezdnika Cleveland Cavaliers LeBrona Jamesa.
Oglej si celoten članek

Cleveland Cavaliers so na božični dan gostovali v Oaklandu, kjer so se pomerili s svojim lanskoletnim krvnikom v finalu lige NBA ekipo Golden State Warriors.

Tekmo si je iz prve vrste tik ob igrišču ogledala tudi navijačica domačega moštva, ki se je norčevala iz LeBrona Jamesa, in to ravno v trenutku, ko se je zvezdnik Clevelanda obrnil proti njej in jo zasačil pri dejanju.

Navijačica je očitno menila, da se James preveč pritožuje, košarkar pa ji je namenil nekaj trenutkov trajajoč pogled, zaradi česar ji je postalo kar malce nerodno. 

Bojevniki so na koncu slavili z 89:83 in vpisali 28. zmago v sezoni (28-1). James je tekmo končal s 25 točkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.