"LeBron lahko počne karkoli"

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodstvo lige NBA je trenerja ekipe Detroit Pistons Stana Van Gundyja kaznovalo s 25.000 dolarji, ker je kritiziral delo sodnikov.
Oglej si celoten članek

Po tekmi končnice s Clevelandom je Stan van Gundy namreč poudaril, da sodniki nočejo piskati prekrškov v napadu zvezdnika tekmecev LeBrona Jamesa.

"LeBron je LeBron. Ne bodo piskali prekrškov, pa če se postavimo na glavo. Lahko počne karkoli," je po izgubljeni tekmi v ponedeljek dejal Van Gundy; njegova ekipa je izgubila s 101:106.

Vodstvo lige je zdaj ukrepalo in trenerju, ki je bil preveč kritičen do dela sodnikov, naložilo plačilo 25.000 dolarjev kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.