LeBron razbil sodnikovo ustnico: "Na to si čakal zadnjih 25 let!"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
LeBron James je na tretji tekmi med Los Angeles Lakers in Denver Nuggets po nesreči presekal ustnico glavnemu sodniku Scottu Fosterju, ki pa je vse skupaj sprejel s šalo.
Oglej si celoten članek

Košarkarji NBA ekipe Denver Nuggets so tudi na gostovanju v Los Angelesu premagali Lakers z rezultatom 119:108 ter tako povedli s 3:0 v finalu zahodne konference.

Tekmo je zaznamoval predvsem fantastični Jamal Murray, ki je zbral kar 37 točk, 7 skokov in 6 asistenc, medtem ko se je proti koncu tekme prebudil tudi prvi zvezdnik ekipe Denverja Nikola Jokić, ki je dvoboj zaključil s 24 točkami, 6 skoki in 8 asistencami.

Tekmo pa si bomo poleg predstave obeh zvezdnikov Denverja zapomnili po še eni neobičajni situaciji iz druge četrtine. Prvi zvezdnik lige LeBron James je namreč stekel v protinapad, pri tem pa se je zaletel v sodnika tekme Scotta Fosterja.

Prišlo je do nenamernega trka, ravno v tem trenutku pa je najbolj sloviti sodnik lige imel v ustih piščalko, katera mu je ob trku presekala ustnico. Tekma je bila tako za nekaj trenutkov prekinjena, da je zdravniška služba priskočila na pomoč Fosterju in zaustavila krvavitev.

James, ki se je v sodnika zaletel povsem nenamerno, se je Fosterju opravičil, slednji pa je vse skupaj sprejel s šalo: "Na to si čakal zadnjih 25 let!" se je pošalil sodnik, ki že 29. sezono sodi v najmočnejši košarkarski ligi na svetu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.