LeBron se je zastrmel v sodnika, kar je sledilo, je šokiralo vse

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Družbena omrežja pregorevajo od obtožb o pristranskosti sodnikov.
Oglej si celoten članek

Los Angeles Lakers so morali na uvodnem obračunu nove sezone severnoameriške lige NBA priznati premoč Golden State Warrriors, ki so nadoknadili deset točk zaostanka in slavili s končnim izidom 121:114.

Tekma je postregla tudi z bizarno sodniško odločitvijo v korist domačega moštva, kar so številni navijači razumeli kot eklatanten primer favoriziranja LeBrona Jamesa.

V prelomnih trenutkih zadnje četrtine je samooklicani "kralj James" med prodorom pod obroč bojevnikov izgubil žogo, nato pa svoj pogled usmeril v sodnika in pri tem rahlo razširil roki, češ da ga je nasprotnik nepravilno oviral. 

Mnogi navijači so prepričani, da je delivec pravice na tem mestu podlegel pritisku in žogo neupravičeno dosodil jezernikom.

"Kako vem, da poskušajo sodniki prirediti igro v korist LeBrona?" je na twitterju zapisal nek razjarjen uporabnik. "Prisežem, da se sodniki bojijo piskati avt LeBronu, če ta stoji v njihovi neposredni bližini," je dodal drugi. "Sodnik je bil oddaljen pol metra in je imel neoviran pogled na situacijo, piskal po v korist Lakersov," se je jezil tretji. "Sodnik se je ustrašil LeBrona," je menil četrti.

Možno je, da se je želel sodnik zgolj oddolžiti za nedosojeno osebno napako. Po ogledu počasnega posnetka, ki ga je zahteval gostujoči trener Steve Kerr, je žoga na koncu vseeno pripadla Golden Statu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.