LeBron spet doma: čaka ga pekel!

Foto: Žurnal24 James bo z Miamijem prvič gostoval v dvorani, ki mu je toliko let predstavljala
LeBron James se pripravlja na vroč sprejem v Clevelandu, kjer bo z Miami Heat gostoval prvič po kontroverznem prestopu pred sezono. "Pripravljen sem na kakršenkoli sprejem," pravi James.
Oglej si celoten članek
Mislim, da bo težko. Razumem, kako čustveni so navijači, ko gre za šport. Pripravljen sem na kakršenkoli sprejem, ki ga bom dobil. Vem, da bo precej sovražno.
LeBron James

Hitra je bila pot od ponosa Clevelanda do izdajalca za LeBrona Jamesa, ki bo prvič okusil srd navijačev, pri katerih je imel še nekaj mesecev nazaj status boga. Z Miami Heat se torej vrača v mesto, ki že tako ali tako preživlja težke čase, saj ga pesti brezposelnost, visoki davki, slabo vreme in razpadajoči športni kolektivi. Nekoč je LeBron predstavljal enega redkih žarkov upanja, zdaj je mesto z močno slovensko manjšino ostalo še brez tega.

Kako visok davek bo za "izdajo" plačal James, bo znano v četrtek ponoči. Gotovo pa je eno: čaka ga pravi pekel. "Mislim, da bo težko," je novinarjem povedal James. "Razumem, kako čustveni so navijači, ko gre za šport. Pripravljen sem na kakršenkoli sprejem, ki ga bom dobil. Vem, da bo precej sovražno," pa si pred povratkom v Cleveland utvar ne dela James.

Karte za tekmo se prodajajo, kot da bi šlo za tekmo Uniona Olimpije, sedeži ob igrišču pa bojda dosegajo vrtoglavih pet tisoč dolarjev. Zaradi napetega ozračja bo okrepitve dobila tudi varnostna služba, kar je za tekme rednega dela sezone v NBA seveda precedens brez primere. Proti Jamesu se je že začela kampanja na omrežju Twitter, kjer navijače pozivajo, naj Jamesu ne žvižgajo. Cela dvorana naj bi se mu tako le – smejala!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.