LeBrona najbolj prepričal Napier

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Košarkar Miami Heat LeBron James je na Twitterju razkril, kdo je njegov favorit na letošnjem naboru Lige NBA.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkar Shabazz Napier ima novega navijača. 22-letnik je s svojimi potezami navdušil enega od najboljših igralcev na svetu LeBrona Jamesa, ki je Miami Heat v zadnjih treh sezonah popeljal do dveh naslovov prvaka Lige NBA.

Napier je član košarkarske ekipe Connecticut Huskies, ki je v finalu študentske lige NCAA premagala Kentucky Wildcats (60:54). Obetavni košarkarski up je bil z 22 točkami, šestimi skoki in tremi asistencami proglašen za najboljšega igralca tekme, James pa je prepričan, da 22-letnika čaka svetla prihodnost v najmočnejši košarkarski ligi na svetu. ''Ni šans, da pred Napierjem izbereš drugega organizatorja igre,'' je zapisal LeBron.

Foto: Twitter tvit lebron james

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.