Legenda formule 1 zapustil bolnišnico

Foto: EPA Patrick Head Frank Williams Nico Rosberg
Franka Williamsa odpustili iz bolnišnice.
Oglej si celoten članek

Frank Williams, legendarni britanski mehanik in nekdanji šef moštva Williams v formuli 1, je po devetih dneh zapustil bolnišnico in okreva doma, poročajo tuje agencije in britanski BBC. Oseminsedemdesetletni Britanec je moral poiskati pomoč v bolnišnici 15. decembra, zdaj pa so ga v boljšem stanju pustili v domačo oskrbo.

Njegova družina dodatnih podrobnosti o zdravstvenem stanju v teh dneh ni želela izdati, saj je po njenem mnenju zdravstveno stanje zasebna zadeva, je poročala nemška tiskovna agencija dpa.

Williams je s svojim moštvom dominiral v karavani F1 v osemdesetih in devetdesetih letih, ko je osvojil kar devet konstruktorskih naslovov. Do leta 2012 je bil član upravnega odbora ekipe Williams F1, ki jo je ustanovil leta 1977. Septembra je zapustil moštvo in ga prodal ameriški investicijski skupini Dorilton Capital.

Sir Frank Williams je od prometne nesreče leta 1986 uporabljal invalidski voziček, v bolnišnici pa je nekaj časa preživel tudi leta 2016, ko je zbolel za pljučnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.