Legenda Olimpije na klopi Jesenic

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nik Zupančič je tudi uradno postal novi trener Sija Acroni Jesenic. Šestinštiridesetletni strokovnjak ima za sabo bogato igralsko kariero, je pa tudi pomočnik selektorja slovenske reprezentance
Oglej si celoten članek

Nik Zupančič bo ekipo prvič vodil na torkovem treningu, v nedeljo pa si je ogledal srečanje lige INL v Podmežakli, ki so jo Jeseničani z 2:3 izgubili proti ekipi Lustenau.

Prevzem trenerskega mesta so mnogi napovedovali že za pretekli teden, vendar je zaradi obveznosti s člansko reprezentanco na turnirju na Dunaju novo službo uradno prevzel šele danes. "Vzel sem si tudi malo časa za razmislek, nato pa sprejel, da ekipo prevzamem od ponedeljka, torej od danes, naprej," je Zupančič povedal za spletno stran svoje nove ekipe.

Dejal je še, da si morajo najprej postaviti majhne cilje. S tekmeci se zaenkrat ne bodo obremenjevali, saj se morajo posvetiti sebi in svoji igri.

"Najprej se moramo pripraviti na ti dve tekmi srednjega dela sezone INL, ki sta še preostali. Še vedno je želja mesto med prvimi tremi ekipami. Če bomo na te tekme dobro pripravljeni, potem lahko posežemo visoko. Enako velja tudi za končnico v državnem prvenstvu. Finale je nuja, nato pa bomo videli, kam lahko posežemo," je zaključil Zupančič, ki je v klubski karieri igral za Olimpijo, Medveščak, Bled, Feldkirch, Jyväskylä, Timro, Dornbirn, Lustenau, Zeltweg in Weiz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.