Legenda se vrača iz pokoja

Foto: Epa petr čech
Nekdanji češki reprezentant Petr Čech je postal eden izmed rezervnih vratarjev londonskega velikana.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni velikan Chelsea se je z legendarnim vratarjem Petrom Čechom, ki je pred letom dni končal igralsko kariero, nato pa v klubu postal kot tehnični direktor, dogovoril tudi za nastop na zelenici. Koronska kriza je klub prisilila v nove ukrepe in Čech je tako postal eden od rezervnih vratarjev v klubu, poročajo agencije.

Čech je s tem postal vratar za "nujne primere" in bi lahko vskočil v primeru bolezni drugih vratarjev, pišejo v klubu, kjer izpostavljajo, "da je koronska kriza ustvarila pogoje, ki jih ni moč primerjati z ničemer doslej".

Edouard Mendy, Kepa Arrizabalaga, Willy Caballero in Jamie Cumming je spisek vratarjev v klubu, ki pa se jim je zdaj pridružil še Čech. Ta seveda nima igralske pogodbe, je pa rezerva za primer najhujše krize.

Čech je med leti 2004 in 2015 zbral več kot 300 nastopov za Chelsea, nato je štiri leta preživel pri mestnem tekmecu Arsenalu. Po športni karieri se je pri Chelseaju pod vodstvom trenerja Franka Lamparda zaposlil kot tehnični direktor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.