Legenda za račun plačala 3,200 evrov

Foto: twitter račun
Uspeh so dobro proslavili.
Oglej si celoten članek

Derby County, uradno sta člana kluba tudi mlada Slovenca Timi Max Elšnik in Sven Karić, ki pa v članski zasedbi nista zaigrala in sta med letom bila tudi na posoji v nižjeligaših, je v play-offu za preboj v Premier League premagal Leeds United in je tako le še korak oddaljen od vrnitve med elito angleškega nogometa, 27. maja ga na slovitem Wembleyju čaka obračun z Aston Villo. Zmagovalec obračuna si bo med drugim zagotovil tudi 100 milijonov funtov, ki jih prinaša igranje v Premier League.

Derby je v tej sezoni vodil nekdanji angleški reprezentant in zvezdnik Chelseaja Frank Lampard, ki je po pomembni zmagi svoje nogometaše popeljal v enega izmed lokalov ter jim ves večer plačeval pijačo. Eden od natakarjev je na Snapchatu objavil fotografijo računa, ki je znašal nekaj več kot 3.200 evrov. 

Na računu se je sicer znašlo 209 piv, 75 Jägermeister, 65 vodk, 54 kozarčkov Sambuce, 38 tekil, 29 viskijev, steklenica italijanskega vina ... ter ena dietna Coca-Cola.

Foto: Profimedia

Intervju Timi Elšnik: Učil se bo od slavnega angleškega reprezentanta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:47 17. Maj 2019.

    Pri nas 210 velikih pirov stane 630€ .. 75jegrov pa 300.. skupaj 930€.. kar je več je pa preseravanje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.