Legendarna franšiza podaljšala z enim svojih ključnih mož

Foto: Epa
Foto: Epa
Ljubljenec navijačev Keltov Marcus Smart je z Bostonom podaljšal še za štiri sezone.
Oglej si celoten članek

 Ameriški košarkarski zvezdnik Marcus Smart se je s svojim moštvom v ligi NBA, Boston Celtics, dogovoril za štiriletno podaljšanje pogodbe.

Sedemindvajsetletnik bo z novo pogodbo, ki se bo začela s sezono 2022/23, zaslužil 77 milijonov dolarjev (65,41 milijona evrov), poročata ESPN in The Athletic.

Foto: Profimedia Marcus Smart

Smart, ki je vso sedemletno kariero v severnoameriški ligi preživel v dresu Bostona, odkar so ga leta 2014 izbrali kot šestega na naboru, je medtem prek Instagrama objavil videoposnetek z vrhunci kariere v dresu Keltov ter zapisal: "Gremo še na 4 več ..."

Minulo sezono je v povprečju dosegal po 13,1 točke in 5,7 podaje na tekmo. V svoji zadnji sezoni po sedaj veljavni pogodbi, preden stopi v veljavo nova, bo zaslužil še 14,3 milijona dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.