Vroča srbska šampionka odprla svojo stran za odrasle

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanja evropska prvakinja ter ena najboljših košarkaric v Evropi je po koncu profesionalne poti našla nov način služenja denarja.
Oglej si celoten članek

Svoj čas je veljala za eno najboljših košarkaric v Evropi, zdaj pa se je 40-letna Srbkinja Milica Dabović odločila, da unovči svoj atraktiven izgled ter začne služiti s prodajo svojih golih fotografij.

Foto: Profimedia Milica Dabović

Nekdanja evropska prvakinja ter nosilka bronaste medalje z olimpijskih iger je sicer v prejšnjem letu zaključila svojo športno pot, a ni trajalo dolgo, preden se je lotila novega projekta. Odprla je namreč svoj profil na zloglasni strani za odrasle OnlyFans. Zaenkrat so 421 sledilcem na njenem profilu dostopne štiri fotografije, za naročnino na njen profil pa morajo mesečno odšteti 15 dolarjev.

"Vsi ste si tega želeli in odločila sem se, da vam željo izpolnim. Rada se dam fotografirati, rada fotografiram svoje telo, tako da bodo od zdaj slike šle tja. Še en škandal manj ali več. Padla je tudi stava, če mi bo uspelo zbrati preko 1000 sledilcev v manj kot 24 urah," je ob odprtju svojega profila sporočila srbska zvezdnica, ki je še bolj kot s svojimi športnimi uspehi polnila rumene strani s svojimi škandali.

Foto: Twitter Milica Dabović

Dabovićeva sicer še zdaleč ni prva športnica s svojim OnlyFans profilom, saj s prodajo vročih fotografij lepo služijo že številne teniške igralke: Črnogorka Tamara Bojanić, Avstralka Angelina Graovac in Američanka Ashley Harkleroad, več kot z odbojko zasluži s prodajo fotografij tudi Brazilka Key Alves, na enak način služi tudi slovita UFC borka Paige VanZant, medtem ko se je zaradi golih fotografij od moto športa morala posloviti Avstralka Renee Gracie.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.