Legendarni dirkač hudo poškodovan v prometni nesreči

Foto: Profimedia Angel Nieto
Legendarni motociklist Angel Nieto je bil udeležen v hudo prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Španska motociklistična legenda Angel Nieto se je težje poškodoval v prometni nesreči na Ibizi. V njegov štirikolesnik se je z veliko hitrostjo zaletela voznica avtomobila, ki je 70-letnika najbrž spregledala. Udarec je bil silovit, Nieta je odtrgalo s sedeža, padel je na tla, pri tem pa utrpel hude poškodbe glave.

Po neuradnih podatkih je trenutno v umetni komi. Nieto, ki prebiva na Balearskih otokih, je v svoji športni karieri osvojil 13 naslovov svetovnega prvenstva in spada med najuspešnejše predstavnike motociklističnega športa. Sedem jih je osvojil v kategoriji do 125 ccm, šest pa v kategoriji do 50 ccm, na velikih nagradah je zbral kar 90 posamičnih zmag. Kariero je končal leta 1987.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.