Legendarni nogometaš šokiral svet! Obžaluje, ker ni zbolel za korono!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nizozemska nogometna legenda je mnenja, da bilo bolje, če bi bil pozitiven na famozni virus, saj bi tako postal imun na to bolezen in bi lahko v času pandemije normalno živel dalje.
Oglej si celoten članek

Trener nogometne ekipe Atlanta United Frank de Boer je skupaj s svojim strokovnim štabom opravil testiranje za virus COVID-19, potem ko so mnogi izmed njegovih sodelavcev kazali simptome zloglasnega virusa.

Rezultati so bili negativni, kar je na veliko presenečenje preostanka sveta razočaralo nekdanjega nizozemskega nogometnega zvezdnika.

Foto: Profimedia Frank de Boer

"Bolj bi si želel, da sem pozitiven. Na ta način bi postal imun. Ne bi več moral skrbeti za svoje zdravje," je po poročanju ameriškega ESPN-a za nizozemske medije izjavil de Boer.

Zdravniški strokovnjaki s celotnega sveta si sicer še niso enotni, če po ozdravitvi resnično postanete imuni pred koronavirusom, tako da se težko strinjamo z Nizozemčevo logiko.

Atlanta United je sicer četrti klub, ki ga v svoji trenerski karieri vodi Frank de Boer. Pred tem je kar šest let vodil nizozemskega velikana Ajax, za katerim sta sledili kartki epizodi pri Interju iz Milana ter Crystal Palacu. Na klopi ameriške ekipe sedi od 23. decembra 2018.

Foto: Profimedia Frank de Boer

Dosti bolj impresivna je de Boerjeva igralska kariera, tekom katere je najlepša leta preživel pri Ajaxu, s katerim je leta 1995 celo osvojil Ligo prvakov, globok vtis pa je pustil tudi pri Barceloni. V Evropi je nastopal še za turški Galatasaray ter škotski Rangers, preden se je za zadnji dve leti igralske kariere preselil v Katar. Za Oranje je zbral kar neverjetnih 112 nastopov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.