Legendarni Slovenec v sodnika zalučal plastenko ter dal odpoved

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zupančič ni več trener hokejistov Unie Oswiecim.
Oglej si celoten članek

Nik Zupančič, nekdanji odličen igralec ter selektor slovenske hokejske reprezentance, ni več trener poljske ekipe Unie iz Oswiecima.

Ljubljančan je odstopil po tekmi proti Torunu, na kateri je njegova ekipa zabeležila tretji zaporedni poraz, poleg tega pa poskrbel še za nešportno potezo. V sodnika je zalučal plastenko vode ter torbo s prvo pomočjo, je novico s klubske spletne strani povzel Sportal.

Nekdanji hokejist Olimpije in Jesenic se je v izjavi "posul s pepelom", priznal napako in tudi odgovornost za slabše rezultate kluba, v katerem si kot igralci kruh služijo Luka Kalan, Klemen Pretnar in Gregor Koblar: "Trener se ne bi smel obnašati na takšen način. V življenju včasih počnemo neumne stvari in ta je bila ena izmed njih."

Zupančič je poljski klub prevzel pred prejšnjo sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.