Legendarni Švicar očitno še ni rekel zadnje besede

Foto: Epa
Foto: Epa
Štirikratni olimpijski prvak bo, kot kaže, tudi v prihajajoči sezoni del švicarske skakalne reprezentance.
Oglej si celoten članek

Švicarski smučarski skakalec Simon Ammann bo očitno še naprej član reprezentance svetovnega pokala v smučarskih skokih. Na danes objavljenem spisku reprezentantov je Amman, ki bo poleti dopolnil 41 let, član švicarske reprezentance A, ki ima status švicarske druge reprezentance.

V prvi ekipi sta v Švici le Killian Peier in Gregor Deschwanden, Ammann, olimpijski prvak leta 2002 in 2010, pa je del ekipe A, so danes potrdili na švicarski smučarski zvezi.

Zimzeleni športnik, ki so ga v mladosti pogosto primerjali s Harryjem Potterjem, bi tako lahko nadaljeval kariero tudi po letošnji olimpijski sezoni, za katero so številni trdili, da bo njegova zadnja.

Foto: Profimedia simon ammann

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.