Legendarni Zico razkril svoje favorite v Rusiji

Foto: EPA neymar philippe coutinh
Favoriti legendarnega Zica na bližnjem SP v nogometu so njegovi rojaki Brazilci, pa Argentinci in Nemci.
Oglej si celoten članek

"Normalno je, da se ob zvezdnikov pričakuje velike stvari. Brazilija ima tudi uigrano ekipo in zato verjamem, da jim bo šlo na svetovnem prvenstvu odlično," o možnostih svojih rojakov na bližnjem mundialu v Rusiji razlaga legendarni Zico. Danes 65-letni trener zadnja leta dela na Japonskem, kot igralec pa je v 70-ih in 80-ih letih trikrat nastopil na svetovnem prvenstvu. Velja za enega tistih nekdanjih asov nogometne žoge, ki ni nikoli osvojil svetovne krone.

Favoriti so isti kot vedno: Brazilija, Nemčija, Argentina. Tudi Franciji bi šlo lahko dobro.

Njegovi nasledniki jo letos lahko, pravi Zico. "Favoriti so isti kot vedno: Brazilija, Nemčija, Argentina. Tudi Franciji bi šlo lahko dobro. Imajo dobre igralce. Morda sta med favoriti še Španija in Belgija." 

V dober rezultat Brazilije je še toliko bolj prepričan, ker je na prijateljski tekmi s Hrvaško odlično odigral povratnik po poškodbi Neymar. "Dober je bil, dober. Vstopil je v drugem polčasu in dosegel gol. To je dober znak za Brazilijo na svetovnem prvenstvu." V skupini E jih čakajo Švica, Kostarika in Srbija. Drugega mesta si skoraj ne smejo privoščiti, saj bi v tem primeru lahko že v osmini finala naleteli na Nemce. In vemo, kaj se je zgodilo, ko so se pomerili v polfinalnu prejšnjega mundiala - 7:1 za Nemčijo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.