Leo Messo podpisal za londonski Arsenal!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Angleški prvoligaš je izvedel prestop, ki je odjeknil v svetu digitalnih vsebin.
Oglej si celoten članek

Nogometni klubi iščejo vse mlajše talente. Skavti so na turnirjih cicibančkov, kjer oprezajo za obetavnimi igralci. Prestopi desetletnikov in enajstletnikov tako niso več redkost, a le peščica je zanimivih za širšo javnost. In eden od teh se je zgodil v sredo.

Londonski Arsenal, ki mu v letošnji sezoni sicer ne gre po načrtih, je v svoje vrste zvabil desetletnega fanta s kenijskim državljanstvom.

Napadalec Izkušeni član Premierligaša aretiran po tekmi

Mladi Afričan je doslej branil barve mestnega tekmeca West Ham Uniteda, sliši pa na ime Leo Messo. Da, njegovo ime se le za eno črko razlikuje od naziva argentinskega velemojstra Lea Messija.

Tudi Messo je, tako kot Messi, levičar. Ob selitvi iz vzhodnega v severni London in podpisu pogodbe s "topničarji" je poziral z nekdanjim branilcem, zdaj pa članom strokovnega štaba - Perom Mertesackerjem.

Foto: Twitter Leo Messo Arsenal

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.