Leonardo lovi Milan: le še -6!

Foto: Žurnal24 Samuel Eto'o Eto Paolo Sammarco Foto: Žurnal24 Samuel Eto'o Eto Antonioli gol zadetek strel Foto: Žurnal24 Samuel Eto'o Eto gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava Foto: Žurnal24 Diego Milito gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava
Inter je na zaostali tekmi 16. kola Serie A premagal žilavo Ceseno (3:2). Nerazzurri tako ostajajo v kombinacijah za naslov, saj za vodilnim AC Milanom zaostajajo le še za šest točk!
Oglej si celoten članek

Najhujše nočne more navijačev AC Milana se še vedno niso razblinile, potem ko je njihov nekdanji nogometaš in trener Leonardo po prihodu na klop Interja tudi v sredo nadaljeval renesanso pri mestnih tekmecih. Na zaostali ligaški tekmi se je vse pomembno zgodilo v prvem polčasu, ko so domači povedli z goloma Samuela Eto'oja in Diega Milita v zgolj minuti igre, a se je žilava Cesena vrnila in izenačila. Christian Chivu je z golom v izdihljajih prvega polčasa postavil končni rezultat tekme.

Nova zmaga Interja pomeni, da za mestnimi tekmeci AC Milanom zdaj s tekmo manj zaostajajo le še za šest točk. Kljub vsemu vse ni šlo tako gladko, saj so gostje kljub izključenemu strelcu Emanueleja Giaccheriniju do konca pritiskali za izenačenje. Medeni tedni Leonarda pa na klopi Nerazzurrov še kar trajajo in trajajo ...

Lestvica:
1. AC Milan 41 točk

2. Napoli 37
3. Lazio 37
4. Inter Milan 35 (-1)
5. Roma 35
6. Juventus 34
7. Palermo 31
8. Udinese 30
...
12. Genoa 23 (-1)
13. Chievo 23
...
16. Bologna 22
...
18. Lecce 19
19. Brescia 18
20. Bari 14

Italijanska liga, zaostala tekma 16. kola:

Inter Milan : Cesena 3:2 (3:2)
Eto'o (14), Milito (15), Chivu (45); Bogdani (23), Giaccherini (29)
RK: Giaccherini (74/Cesena)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.