Lep trojček za Krko

Foto: KK KRKA/DRAGO PERKO/KOSARKA.SI
Foto: KK KRKA/DRAGO PERKO/KOSARKA.SI
Košarkarji Krke so prišli do tretje zaporedne zmage v jadranski ligi. Novomeščani so v 19. kolu doma premagali Levski iz Sofije z 72:61 (18:9, 36:32, 56:45).
Oglej si celoten članek

Krkaši so v ddvorani Leona Štuklja prišli do zanesljive zmage, zadnjeuvrščeno ekipo z lestvice so nadigrali za enajst točk. Tekmo so Novomeščani odločili v drugem polčasu, ko je bil še naprej razpoložen 183 centimetrov visoki branilec Malcolm Ray Armstead, s to zmago so se vsaj začasno povzpeli na šesto mesto.

Tekmo so varovanci Aleksandra Đikića dobro odprli in odšli na prvi odmor s prednostjo devetih košev. A v drugih desetih minutah se je domačim ustavilo. Gostom so dovolili priključek, ko je Dimitar Angelov s trojko znižal na 32:33. 

Krkaši soodpor gostov dokončno strli v tretji četrtini, ki so jo dobili za 11 točk. Poleg Armsteada, ki je bil s 24 točkami prvi strelec dolenjske zasedbe, se je s 14 koši izkazal še krilni center Alexis Mangikri Wangmene. V vrsti bolgarskega moštva, ki ob finančnih težavah v zadnjem času ne najde poti z dna lestvice, je bil z 19 točkami najboljši Angelov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.