Lepa boksarka nokavtirala tekmico in gledalcem pokazala golo oprsje

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pokazala jih je. Tokrat dobesedno. Ja tiste, saj veste, kaj, kajne?
Oglej si celoten članek

Avstralska boksarka Tai Emery je na borbi na Tajskem poskrbela, da gledalci, predvsem moški del občinstva, niso obžalovali nakupa vstopnice. Po zmagi in brutalnem nokavtu v borbi "golih pesti" (borbe brez rokavic) z domačinko Rung-Arun Khunchai je skočila na ogrado in dvignila svoj športni nedrček. Gledalci so imeli kaj videti, jasno pa je, da je poteza hipoma preplavila svetovni splet.

Tai Emery sicer velja za eno lepših boksark v svetu borilnega športa, tako da je jasno, da se gledalcev na njenih borbah tre. Tokrat je 35-letnica z debijem v organizaciji 'Bare Knuckle Fighting' (boks golih pesti, ki je v zadnjem času vse bolj priljubljen tudi v Evropi). Emeryjeva, sicer zelo vsestranska športnica, si je s tem najbrž naredila še dodatno promocijo za svoj OnlyFans profil. Nekako se nam dozdeva, da je zmago tokrat proslavila z motom: "gole pesti - gole prsi". 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:04 7. September 2022.

    Kot vedno / kamera ni na pravem mestu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.