Lepa Danica odslej samo še v Nascarju

Foto: Reuters danica patrick nascar 2011 Foto: Reuters Indy 500 Indianapolis 2010 Danica Patrick Foto: Reuters danica patrick nascar 2011 Foto: Reuters danica patrick nascar 2011 Foto: Reuters danica patrick nascar 2011 Foto: Reuters danica patrick nascar 2011
Najslabše varovana skrivnost je razkrita. Najhitrejša dirkačica na svetu bo od sezone 2012 dirkala samo še v Nascarju, Indycar je preteklost. "Govorice gredo končno lahko na oddih. Naslednje leto bom dirkala v Nascarju," je razkrila simpatična Američanka.
Oglej si celoten članek

"Odpeljala bom celoten spored serije Nationwide in posamezne dirke v Sprint Cupu. Čas je zdaj. To je moja priložnost," je v četrtek razkrila Američanka Danica Patrick, ki se je v zadnjih letih zelo dobro z moškimi kosala v Indycarju (edino zmago je dosegla leta 2008 v japonskem Motegiju). V drugorazredni seriji Nationwide bo dirkala s Chevroletom v ekipi JR Motorsport, ki je v lasti Dalea Earnhardta mlajšega, v najmočnejši konkurenci Sprint Cup pa v ekipi Stewart-Haas Racing, ki je v solastništvu dvakratnega prvaka Tonyja Stewarta.

"Njena delovna etika je med najboljšimi v športu," pove Earnhardt mlajši. "Ljudje ne razumejo, kako težko je dirkati z dvema povsem različnima dirkalnikoma, kot je to počela letos. Vesel sem, da je odločila, da se posveti le enemu dirkalniku, saj bo tako postala samo še boljša." Odločitev ni presenetljiva. Ne le zato, ker je Nascar v Ameriki mnogo bolj popularen od dirk s formulami v Indycarju, temveč ker je Danica mnogo boljša na ovalnih dirkališčih kot pa na uličnih in klasičnih stezah. Nad dokončno selitvijo v Nascar je bil navdušen tudi direktor njenega glavnega pokrovitelja GoDaddy.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.