Lepa hrvaška tenisačica bi se slekla v stilu Bouchardove

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jana Fett, atraktivna hrvaška tenisačica, je z odgovorom na vprašanje, če bi se slikala v stilu Genie Bouchard za Sport Illustrated, razveselila svoje navijače.
Oglej si celoten članek

Dolgi letalski leti so nekaj vsakdanjega v življenju igralca tenisa, ki vsak teden igra na nekem drugem turnirju. Na takšnem 13-urnem letu iz Chicaga v Hirošimo se je znašla mlada hrvaška tenisačica Jana Fett.

Potem ko jo je na challengerju v Chicagu s 6:2 in 6:0 izločila prva nositeljica Danielle Collins, se Fettova seli v Azijo, kjer bo svojo formo iskala na nekaterih turnirjih nižjega ranga ter na WTA turnirju v Tokiu, kjer je lani prišla do polfinala.

Foto: Instagram Fett

Da bi si krajšala čas, je povabila svoje sledilce, da ji preko Instagrama postavljajo vprašanja. Takoj je lepa Vrbovčanka dobila ponudbo: "Če prihodnje leto osvojiš kakšen turnir, ali greš z menoj na kavo? Naj bo to izziv."

Fettova je na ponudbo pristala: "Lahko, če osvojim WTA turnir."  S tem je močno spomnila na Kanadčanko Genie Bouchard, ki je pristala na zmenek s svojim navijačem, potem ko je izgubila stavo, da bodo Atlanta Falcons v Superbowlu pramagali New England Patriotse. Z Johnom Goehrkeom je nato odšla na tri zmenke.

Toda podobnosti z Bouchardovo še ni bilo konca. Novo vprašanje se je glasilo: "Če ti Sports Illustrated ponudi veliko denarja za seksi fotografiranje (kot Bouchardova), ali bi sprejela?"

"Daaa," je odpisala Jana, zraven pa dodala emojije, ki prikazujejo svežnje denarja.

Foto: Instagram Fett

Vsekakor ima Jana dosti tega za ponuditi fotografom Sports Illustrated, toda če želi biti izbrana,mora najprej močno popraviti svoj tenis, saj na slikanje povabijo zgolj elitne športnice, Jana pa trenutno na WTA lestvici zaseda 125. mesto.

Ko pa je prejela od nekega sledilca kritiko, je Jana zgolj hudomušno odgovorila. Na vprašanje: "Kdaj se boš zresnila ter začela igrati v skladu s svojim potencialom?", je odgovorila: "To pa še Bog ne ve."

Pokazala je tudi, da se zna šaliti na svoj račun. Ko ji je navijač napisal, da najraje pri tenisu gleda prav njo, mu je odgovorila: "Rad gledaš tenisačice, kako nizajo dvojne napake?"

Sledil je še kup zanimivih vprašanj. Ko je morala izbirati med Lionelom Messijem in Cristianom Ronaldom, je izbrala Luko Modrića, za najlepšega tenisača pa je izbrala Grigora Dimitrova.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.