Lepa Marija spet na igrišču

Foto: EPA
Foto: EPA
Ruska tenisačica Marija Šarapova se je v ZDA vrnila na igrišče in odigrala ekshibicijski dvoboj.
Oglej si celoten članek

Ruska teniška zvezdnica Marija Šarapova je prvič po januarskem turnirju za odprto prvenstvo Avstralije, ko je padla na dopinškem testu zaradi uporabe nedovoljenega sredstva meldonija, stopila na teniško igrišče in nastopila na dobrodelnem turnirju v Las Vegasu.

Rusinja je na OP Avstralije padla na dopinškem testu, kasneje dobila dveletno prepoved nastopanja, ki pa jo je Mednarodno športno razsodišče pred dnevi zmanjšalo na 15 mesecev. Šarapova vse od januarja ni stopila na teniška igrišča, a se je odzvala na povabilo na dobrodelni turnir v lasvegaški Caesar's Palace, kjer so zbirali sredstva za fundacijo Eltona Johna.

Šarapova je uvodoma moči združila z mlado Američanko Taylor Johnson, s katero je izgubila proti Martini Navratilovi in Liezel Huber.

"To je bila velika priložnost zanjo in tudi zame. Na igrišču nisem bila kar nekaj časa, toda za obe je bilo zabavno," je dejala Šarapova, ki se kasneje v finalu dobrodelnega turnirja zaigrala še z legendarnim Johnom McEnroejem, nasproti pa sta jima stala Navratilova in Andy Roddick.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.