Lepa tenisačica odšla na zmenek z navijačem

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kanadska teniška igralka Eugenie Bouchard je izpolnila obljubo.
Oglej si celoten članek

Teniška igralka Eugenie Bouchard je bila med finalno tekmo ameriškega nogometa ob visokem vodstvu ekipe Atlanta Falcons prepričana v njihov uspeh. Tako prepričana, da je sprejela stavo svojega navijača, ki je dejal, da bodo slavili New England Patriots. V primeru zmage slednjih je obljubila, da bo z njim odšla na zmenek. In izjemni Tom Brady je s kolegi v podaljšku osrečil 20-letnega študenta ekonomije Johna Goehrkeja.

Bouchardova je zdaj izpolnila obljubo, mladenič pa je iz Chicaga pripotoval v New York, kjer je s teniško lepotico obiskal tekmo lige NBA med Brooklyn Nets in Milwaukee Bucks. Čeprav se mu je verjetno prvič v življenju zgodilo, da je tekmo spremljal iz prve vrste, je presrečni John verjetno zelo malo odnesel od tekme.

"Pravi, da je bil to njegov najboljši zmenek," je sicer na instagramu zapisala Bouchardova. Povsem verjamemo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.