Lepe Ane ne bo v Portorož

Foto: Žurnal24 pri_bizjak2_bam_290708
Najboljša srbska teniška igralka Jelena Janković bo prva zvezdnica letošnjega teniškega turnirja v Portorožu, kjer pa žal ne bo druge Srbkinje Ane Ivanović.
Oglej si celoten članek

"Jeleni Janković letošnji termin ustreza. Hitro smo se dogovorili, da letos pride v Portorož. Znana je po tem, da drži besedo, njen nastop lahko prepreči le poškodba," je dejal direktor ženskega teniškega turnirja v Portorožu Andrej Bizjak, ki se je pogovarjal tudi s srbsko lepotičko Ano Ivanović, ki pa je morala žal sodelovanje odpovedati. "Z njo sem se pogovarjal, a ji termin ne ustreza, hkrati se letos še veliko lovi, išče vrnitev med najboljše. Več časa bo posvetila treningu," je o razlogih za izostanek dejal Bizjak, ki je zaradi pravila, da lahko na tem rangu turnirja igral le ena igralka izmed prve deseterice na lestvici WTA, opustil tudi upe na prihod Dinare Safine, bo pa zato nastopila najboljša Slovenka Polona Hercog.

Bizjak je zavrnil nekatera namigovanja, da naj bi bil turnir zaradi finančnih težav v Portorožu na sporedu le še letos. "To ne drži. Mi imamo licenco, ki gre lahko v neskončnost. Naš namen je v Portorožu organizirati turnir, dokler bomo dobrodošli. Lanski uspešen turnir je bistveno izboljšal odziv in imamo veliko večjo pomoč s strani gospodarstva in občine. Nikoli pa se ne ve, kakšen bo finančni položaj čez pet let. V današnjih časih je težko sklepati dolgoročne pogodbe, sklepajo se eno- ali dveletne," pravi direktor turnirja, ki mu je za letos že uspelo zbrati denarna sredstva za pokritje proračuna, ki okvirno znaša okoli pol milijona evrov.

Bizjak je za konec potrdil, da bodo termini dvobojev ostali večerni, novost za gledalce pa bo velik zaslon zunaj stadiona, postavljen ob povečane tribune zunanjih igrišč, na katerem si bodo obiskovalci, ki ne bodo sedeli ob osrednjem igrišču, dvoboje lahko ogledali v živo ob stadionu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.