''Lepo ga je bilo videti v solzah''

Foto: EPA Luis Suarez Liverpool Crystal Palace Foto: EPA Luis Suarez Liverpool Crystal Palace Foto: EPA Luis Suarez Liverpool Crystal Palace Foto: EPA Luis Suarez Liverpool Crystal Palace Foto: EPA Luis Suarez Liverpool Crystal Palace Foto: EPA Luis Suarez Liverpool Crystal Palace Foto: EPA Luis Suarez Liverpool Crystal Palace
Noel Gallagher, kitarist nekdanje britanske skupine Oasis, je Luisa Suáreza označil za očitnega goljufa in dodal, da je užival v solzah, ki jih je po tekmi s Crystal Palacom potočil napadalec Liverpoola.
Oglej si celoten članek

Liverpool je v 37. kolu angleške Premier League igral neodločeno s Crystal Palacom (3:3) in po vsej verjetnosti zapravil možnosti za naslov angleškega prvaka, saj ima Manchester City, ki je odigral tekmo manj, samo še točko zaostanka za redsi.

Razočaranje je bilo še toliko večje, ker je Liverpool na obračunu že vodil s 3:0, nato pa v razmaku desetih minut prejel tri zadetke in zapravil dobljeno tekmo. V 55. minuti srečanja je zadel najboljši strelec angleškega prvenstva Luis Suárez, ki po dramatičnem razpletu ni mogel brzdati svojih čustev. To je razveselilo Noela Gallagherja, gorečega navijača Manchester Cityja, ki je užival v razočaranju varovancev Brendana Rodgersa.

Foto: EPA noel gallagher ''Lepo je bilo videti Suáreza v solzah, saj je očiten goljuf. Ne morem verjeti, da je dobil nagrado Football Writers' Association. Povedli so 3:0 in pustili, da jih prevzamejo čustva. V Premier League nihče ne zmaga za šest ali sedem golov, razen če igraš proti Tottenhamu ali Arsenalu,'' je povedal kitarist nekdanje rock zasedbe Oasis.

City pomagal k spravi

Noel in njegov mlajši brat Liam Gallagher sta goreča navijača Manchester Cityja in redna obiskovalca tekem angleške Premier League. Brata Gallagher, ki sta se javno prerekala vse od razpada skupine leta 2009, sta pred dvema letoma zakopala bojno sekiro, potem ko je njuna najljubša nogometna ekipa po več kot treh desetletjih vendarle osvojila angleško prvenstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.