Lepotica iz sveta golfa tega ne zdrži več

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Američanka Paige Spiranac, ki uživa status najlepše golfistke na svetu, je spregovorila o negativnih učinkih spletnega ustrahovanja.
Oglej si celoten članek

Paige Spiranac je ameriška golfistka, ki bolj kot z odmevnimi rezultati pozornost zbuja z objavami na družabnih omrežjih.

Razkazovanje zasebnega življenja na Twitterju, Facebooku, Instagramu in drugih platformah spletnega udejstvovanja ima lahko številne negativne posledice, kar je na svoji koži spoznala tudi 23-letna lepotica. 

Na tiskovni konferenci pred začetkom turnirja v Madridu je novinarjem v solzah priznala, da je zaradi verbalnih napadov in žaljivk zapadla v hudo depresijo. Američanki namreč očitajo, da si je pot med profesionalno elito utrla z videzom in da je njena prisotnost le marketinško orodje za povečevanje zanimanja za ženski golf.

Vsakodnevno je podvržena verbalnim napadom na spletu, prizaneseno ni niti njeni družini, zato se je odločila o tem javno spregovoriti. ''Pomembno je, da ljudje vidijo, kako njihove besede vplivajo name. Mislim, da so me starši lepo vzgojili in težko je, če jih ljudje napadajo zaradi mojih dejanj. Zapadla sem v depresijo, saj sem imela občutek, da sem ničvredna. Karkoli narediš, ni dovolj dobro. Ko govorijo, da sem slaba golfistka, slaba oseba ... podajajo sodbe, ki niso resnične,'' je povedala golfistka in opozorila na posledice spletnega ustrahovanja.

''Ljudje ne razumejo, kako težko mi je bilo. Spletno ustrahovanje je velik problem, a nihče ne govori o tem. Ni se lepo norčevati iz drugih ljudi. Ni pomembno, kako bom igrala v tem tednu. Upam, da bo moja zgodba rešila kakšno življenje, saj je veliko pomembnejših rečih od tega, ali se uvrstim naprej ali ne,'' je zaključila Američanka.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:00 8. December 2016.

    Tipična iskalka pozornosti, videno po slikah.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.