Lepotica je za Romo

Emily Ratajkowski ima rada nogomet in navija za AS Romo.
Oglej si celoten članek

Roma je izgubila vratarja Alissona Beckerja, ki je za rekordnih 72,5 milijona evrov odšel v Liverpool, a dobila novo navijačico. To je svetovno znana manekenka in filmska igralka Emily Ratajkowski. Na družabnih omrežij je rimski klub delil fotografijo 27-letne lopotice z Rominim dresom s številko 10 in imenom Emrata. Pri klubu so zapisali: "Nova kraljica Rima".

Je pa očitno Emily zamenjala klubske barve, saj je pred letom in pol njen oče John Ratajkowski na družabnih omrežjih delil Emilyjino fotografijo z dresom Juventusa. Emily, ki smo jo večkrat videli tudi v kopalkah v sloviti reviji Sports Illustrated Swimsuit Edition, ima ljubezen do nogometa  v genih. Tudi njen oče ga obožuje. Po očetu ima poljske korenine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.