Lepotica, ki se je ponudila na dražbi, šokirana nad ponudbo

Foto: Instagram Eugenie Bouchard Foto: Instagram Eugenie Bouchard Foto: Instagram Eugenie Bouchard Foto: Instagram Eugenie Bouchard Foto: Instagram Eugenie Bouchard Foto: Instagram Eugenie Bouchard Foto: Instagram Eugenie Bouchard Foto: Instagram eugenie bouchard Foto: Instagram Eugenie Bouchard Foto: Profimedia Eugenie Bouchard
Teniška lepotica ni mogla verjeti svojim očem, ko je videla, koliko denarja so za druženje z njo pripravljeni odšteti nekateri navijači.
Oglej si celoten članek

Kanadska teniška zvezdnica Eugenie Bouchard, ki slovi kot ena najlepših športnic na svetu, se je v začetku meseca maja pridružila dobrodelni akciji za reševanje naraščajočega svetovnega problema lakote.

Zmenek na slepo Ena najlepših tenisačic se je ponudila na dražbi. Kdo hoče zmenek z lepotico?

S pomočjo platforme All-In Challenge je 26-letnica, nekdanja finalistka Wimbledona in nekoč peta igralka sveta, ki pa se po seriji slabih rezultatov bolj kot tenisu posveča manekenstvu, ponudila obisk teniškega turnirja po lastni izbiri, ogled obračuna iz njene lože in skupno večerjo po dvoboju. 

Zmagovalec dražbe lahko s seboj pripelje tudi prijatelja. Pokriti bodo vsi stroški prevoza in nastanitve, v dar pa bo prejel tudi podpisan lopar in športne copate kanadske teniške igralke.

Ponudbe so se začele pri 2500 dolarjih, a je šla cena hitro v nebo, zmenek z lepotico pa si je priigral razsipnež, ki bo odštel neverjetnih 85.000 ameriških zelencev.

"Vi ste zmešani. To je noro. Res ste neverjetni," je zmagovalno ponudbo komentirala Bouchardova.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:15 18. Maj 2020.

    Za ta denar, pa mu mora it najman "na kolena"..

  • 08:18 17. Maj 2020.

    Rangirana je na 332 mestu WTA lestvice, tako da je nepomembna za tenis.

  • 17:20 16. Maj 2020.

    100 eurov za noč dam

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.