Lepotica kontroverzno odgovorila kritikom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ena izmed najlepših športnic sveta, igralka golfa Paige Spiranac, se je zapeljivo povaljala po zeleni travi ter tako odgovorila vsem svojim kritikom, ki jih moti njen izgled.
Oglej si celoten članek

Mnogi ste verjetno že slišali za prelepo igralko golfa, Paige Spiranac, ki buri moško domišljijo, kjerkoli se pojavi ter karkoli počne.

Dekle velja za eno izmed najlepših športnic sveta, večkrat je bila že slikana za sloviti ameriški Sports Illustrated Swimsuit Edition, vsako njeno aktivnost pa budno spremlja množica njenih sledilcev preko različnih družabnih omrežij.

Toda lepota je lahko tudi prekletstvo, kar je Paige tekom svoje kariere še prepogosto izkusila. Pojavili so se številni kritiki, ki atraktivni igralki golfa zamerijo, da je na igrišča za golf prinesla zgolj distrakcijo, saj naj bi bila na turnirjih preveč provokativno oblečena.

Verjeli ali ne, pred turnirjem v Dubaiju je zaradi svojega stila celo prejela grožnje s smrtjo, na koncu pa je zaradi nasprotovanja nasprotnic turnir celo izpustila.

Toda Paige je odločena, da svojega stila ne bo spremenila: "Naletela sem na številne grde komentarje, preko društvenih omrežij so mi celo grozili s smrtjo. Ne maram, da me sodijo zaradi tega kar nosim, jaz sem pač takšna, kakršna sem."

Za vse svoje kritike in sovražnike je tudi pripravila kratek filmček ter ga pokomentirala: "Ljudje napadajo celo moje starše, družino, prijatelje. Pravijo, da sem sramota za golf. Težko je, ko se moraš dnevno soočati s takšnimi komentarji. Za vse, ki jih moti moja pojava, sem posnela naslednji video."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:54 12. Avgust 2018.

    ...in z videom dokazala, da je to, kar se govori o njej ČISTA RESNICA!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.