Lepotica se iz karantene javlja popolnoma gola

Foto: Epa Paige VanZant (na sliki levo).
UFC zvezdnica in njen soprog tudi v času karantene skrbita za fizično pripravljenost.
Oglej si celoten članek

Ena najbolj atraktivnih predstavnic iz sveta mešanih borilnih veščin Paige VanZant (26) karanteno zaradi izbruha koronavirusa preživlja v družbi svojega moža Austina Vanderforda (30), ki tekmuje v istem športu, a pod okriljem Bellatorja.

Parček je tako kot dobršen del sveta zadnjih nekaj dni preživel v samoizolaciji, od koder se svojim sledilcem javljata prek družbenih omrežij.

Med drugim sta objavila fotografijo iz telovadnice, kjer sta trenirala popolnoma gola, prosti čas pa ob vzdrževanju fizične kondicije namenjata tudi kuhinjskim norčijam. VanZantova je bila ob tej priložnost oblečena samo v predpasnik, njen partner pa si je intimne predele zakril s kuharsko knjigo.

VanZantova je trenutno 15. na lestvivci bork mušje kategorije v UFC. Od njene zadnje zmage je minilo že več kot leto dni, takrat je v predajo prisilila nasprotnico Rachael Ostovich.

Zvezdnica, ki se občasno ukvarja tudi z manekenstvom, je v dosedanjih 12. dvobojih zbrala osem zmag in štiri poraze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:06 9. April 2020.

    Hahaha, zraven pa še njen ljubosumnež.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.